2008/10/01

Pysselsammelsurium.

Dagarna bara susar förbi och jag hinner inte lägga upp bilder så ofta som jag vill, det finns alltid något att göra som har högre prioritet så här kommer nu ett sammelsurium av bilder på mina senaste projekt:
*******************************


** Denna brickan från Ikea har irriterat mig ett bra tag, den har bara sett billig och massproducerad ut men efter lite vit färg och några tag med sandpappret känns den mer personlig.
** Jag har gått och längtat efter ett slitet hopprep med trähandtag att ha på väggen i vardagsrummet ett tag nu. Tillslut hittade ett i en nätbutik, det skulle kosta 180:- plus frakten på nästan 80:- . Jag tyckte att 260:- var lite väl mycket så jag letade runt lite på Tradera och hittade ett sprillans nytt för bara 1:- med frakten inräknad gick det på 23:- snacka om ett fynd! Slipade bort lacken, betsade det mörkt för att få fram en "smutsigare" känsla, målade därefter med vit färg och slutligen slipade jag det. Själva repet var kritvitt och stämde inte riktigt in med den nya looken så jag doppade det några gånger i utspätt kaffet och tada!
*******************************


** Höstpyssel blir det litegrann av varje dag. Passade på och fylla en ljuslykta med överblivna rönnbär innan allt åkte i soporna. Lyktan står på balkongen och sprider höststämning. Trots den uppenbara höstkänslan fick lyktan godkänt av maken. Kanske är han på bättringsvägen från sin höstdepression :o)
*******************************


Min mamma har ägnat de senaste 2 veckorna till att rensa ut sitt vindsförråd. Då min mamma är en riktig hamster kan man alltid vara säker på att hitta minst 1 intressant pryl per kvadratmeter och så var även fallet denna gången. Varje gång hon hittade något ringde hon upp mig och skrek i telefonen:
"Jag har hittat dina första skor!"
"Jag har hittat dina gamla skridskor!"
Några dagar senare kom hon hit med skridskorna. De hänger för tillfället ute på balkongen, målet är att jag skall piffa upp dem lite och sedan använda dem som dekoration till jul.
*******************************

** Denna kransen av kastanjeskal fick följa med min mamma hem som tack för att hon kom med skridskorna. Knöt en vit spetsrosett i ovankant för att dölja upphängningen men tyvärr har jag ingen bild på det...
*******************************

1 kommentar:

S o F sa...

Du är fantastisk!!

Vilken kreativitet och energi. Önskar jag hade hälften (så brukar vi säga när vi ser små barn springa omkring och verka ha outsinlig energi).

Idag fastnade jag för brickan och hopprepet. Tyckte de blev så jättefina! (snacka om fyndpris!)

Ha det riktigt bra! Vi "syns".