2008/10/04


Julstämningen inom mig är på topp nu efter allt julpysslande de senaste veckorna. Tyvärr har resten av Sverige inte hängt på min sjukliga längtan så utbudet av juldekorationer i butikerna är obefintligt. Min självmedicinering för denna åkomma är helt enkelt att besöka er andra bloggare och titta på era bilder från tidigare jular. Tog mig bl.a en titt hos Anna på Levindas blogg, en tjej vars inredningsstil jag verkligen gillar och där var den... Julgranskulan med stort J. För övrigt i ett blogginlägg som inte hade med julen att göra överhuvudtaget. Jag skickade över länken till maken som ALLTID är med och beslutar om nya inredningsdetaljer (flertalet gånger säger han bestämt nej till det jag föreslår) men hör och häpna, maken blev lyrisk över den! Som tur var för mig hade Anna skrivit att kulan var inhandlad hos Madame Nyberg så fort som attan skickade jag iväg ett mail till Anna-Lena med en förfrågan. Egentligen hade jag tänkt mig att bara köpa en, men maken ville ha minst 4 och 4 stycken skall han få! Nu finns det nog en och annan läsare därute som undrar hur det kommer sig att en karl på 27 år kan bli förtjust i en julgranskula i fattigmanssilver, men nu råkar det vara såhär att min make är väldigt svag för fattigmanssilver. I förra veckan inhandlade han 5 ljuslyktor i fattigmanssilver som numera pryder hyllan ovanför tvn. Kanske dyker det upp en inre bild av en smal liten flickig tönt i era huvuden nu, men icke. Min Björn är 193 cm lång, har massor av tatueringar och jobbar på en gymkedja. Och gillar fattigmanssilver... Han är en på miljonen utan tvekan!!!

P.s. Bilderna kommer ifrån Levindas blogg i väntan på att jag kan lägga upp egna. D.s.

3 kommentarer:

Lottaspace sa...

Hej!

Så roligt att din gubbe gillar fattigmanssilver! Tror nog inte att min ens vet vad det är..

Du frågade om sminkpåsarna kommer att finnas till försäljning. I dagens inlägg avslöjar jag att de kommer att säljas, i en butik nära mig. Men kan nog också tänka mig att tillverka på beställning i övrigt. Beror ju på hur många beställningar jag får, men om du är intresserad, så skulle det nog kanske kunna gå att ordna.. Finns en i större storlek nu också!

Ha en skön helg!

Kram,Lotta

Björndalar sa...

Verkar vara ovanlig...Men jag kan försäkra alla och envar om att jag varken är benägen till könsbyte eller homofil.
Jag tycker att inredning är roligt eftersom det bara är fantasin som begränsar. Är man dessutom två i ett gemensamt intresse så blir det ännu roligare.
All heder till kända inredare som kan göra hem vackert utan att vara bögiga. Jon Eliasson är en sådan. Simon & Tomas likaså - även om just dom två spelar på "andra planhalvan"

Levindas Värld sa...

Hej!

Hihi, jamen va roligt att maken din gillar min stil, det var inte en dålig komplimang det inte :)

Ja visst är det underbart med fattigmanssilver!

Idag var jag och köpte lite silverjulkulor samt pärlemovita kulor, för på en billighetsaffär här i krokarna hade de fått in julsakerna idag så jag kunde ju inte riktigt hålla mig :)

Kramis!