2008/08/04

Stor, svart och manlig ;o)


Skänken med stort S fick sig en ny kostym i svart som framhävde dess maffighet och fick den att se riktigt maskulin ut. Efter ommålningen erkänner även maken att den är förbannat snygg!
Ovanpå skänken har jag samlat lite saker som jag tycker väldigt mycket om. Längst till vänster är min sk bordell-lampa som är en julklapp från mor & far, alla skakade på huvudet när jag öppnade kartongen och skrek av glädje, det verkar bara vara jag som gillar den. Bredvid lampan ligger ett vitt järnkors som maken har inhandlat i Danmark.
På tavellisterna ovanför skänken står fler saker som jag och maken gillar. På den översta står mina 2 födelsedagstavlor av stenänglar och mitt i mellan dem vårat bröllopsfoto. På den understa tavellisten står en Johnny Cash tavla som jag hittade åt maken.Fatet är det enda kvarvarande av 4 fat som vi fick i bröllopspresent (maken har slagit sönder resten), den rostiga kungakronan fick jag i födelsedagspresent och inuti den har jag lagt gamla ihoprullade franska brev som hålls ihop med servettringar och i framkant ligger en dekorationsboll ifrån danmark och min och makens servettringar ifrån vårat bröllop.

Om du vill ha ett liknande franskt dokument som jag har kan du hitta det på Tradera under mitt alias terese_rhodin.

3 kommentarer:

Sara sa...

Skänken blev jättesnygg i svart. Jag har målat om nästan allt i vårat hus till vitt. Men i vardagsrummet har vi en tv bänk, mycket lik er och den passar såå bra i mörk brun. Vi har även ett vitrinskåp därinne i mörkbrunt. På nått sätt ger det liv till allt det vita, det blir ju såna kontraster. Ja det var ju din hylla som hade inspererat mej! Tusen tack för det.

Sara sa...

Glömde ju...har du nått av dina vackra kors till salu? Hör av dej i så fall!

Terese sa...

Om det är det vita korset du syftar på så har jag inget till salu just nu. Det är inköpt i Danmark så det är inte lätt att få tag på, men jag skall se vad jag kan göra...