2008/12/01

Julstök med sjuk dotter eller med undertiteln: Är det Dolda Kameran?


Sådär ja! Julstöket har börjat! Adventsljusstakarna har kommit upp (om än i olika styrkor på lamporna pga. olika tillverkningsår på samma ljusstake så där måste vi köpa nytt) och fler ljusslingor är uppe än tidigare.


Fick mitt ett stolleryck och började göra egna julgranskulor efter inspirerande bilder hos Lilla Blanka. Tog alla sketfula kulor från tidigare jular och dekorerade om dessa. Decopage (eller vad det nu heter) och rev sönder "franska dokument" och lite gamla biblar vi har liggande och limmade på dessa. Gjorde dessutom ett par stycken i olika spetsmaterial samt i juteväv. Tänkte vi skulle ha någon form av naturmaterial som upphängningssnöre också. Blev så jävla bra att jag höll på att dö. Lite gay, men det gör inget.
Mikaelas pappa, dvs jag, har en fin gen som han - har det visat sig - passerat vidare till sin avkomma. Vi pratar om det fina genomet som levererar Astma till människan. Det finns inget tvivel i mitt sinne över att dottern nu fått detta och det är därför hon får sånna våldsamma förkylningar. Så nätterna på Cirkus Rhodin är något värre nu än vanligt ;).

Ni som väntar på respons via e-post och dylikt - Nu vet ni varför saker går något trögare än vanligt.

Första advent var bakdag med familj! Systra och kusiner och mormödrar och grejer. HUUR mysigt som helst. Julmusik, baklukt och julmust! Cirkus Rhodin fick dock avveckla tidigare än beräknat då våran prinsessa behövde hem till lite lugn och ro.Mer julpysselbilder kommer snart!

4 kommentarer:

S o F sa...

Den där girlangen ovanför fönstret var fin, skapade riktig Julkänsla!

Tycker det var ett smart sätt att återanvända gamla julgranskulor på. De blev jättefina!

Ha det gott i veckan!

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Jättefint Terese!
Och vad mysigt ni hade det med pepparkaksbaket!

kram Helene

Adoridarling sa...

Så fina julkulor!

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Oj! Din man??!! Vad kul att han också är intresserad. Pelle ser inte ens när jag gjort något fint...Men han är inte så road av inredning. Ibland glimmar det dock till, då han får lägga golv och annat karlaktigt(hihi) Jättefina julkulor du gjort herr Rhodin! Jag är imponerad!
kram