2008/12/03

Björndalar fortsätter!

Jag lider med Er kvinnor som saknar livskamrater att dela era intressen med. Mitt intresse av detta kommer dels i att jag vill komma hem till ett ombonat hem efter tunga arbetsdagar och dels av att jag vill göra saker tillsammans med min bästa vän, själskamrat och underbara fru.
Hon deltar inte i mitt stora intresse pga. av ja..jag tränar 4-5 gånger i veckan och det är liksom inte hennes grej helt enkelt..;)


Tack för alla fina kommentarer ni har lagt! Det gillar vi =)

Julpyntspsykosen fortsätter!
Fyndade lite "fattigmanssölv" häromdagen. Man hittar det där på de mest oväntade ställena. Denna gången fick Plantagen och Bolagret våra pengar. Bilden visar vas och ljuskoppar från Plantagen.

Frun trixade till sig ett par gamla skridskor som hon pyntade med päls och natursnöre. Blev ju rätt så najs måste jag säga =)

Mer bilder är pågång! Vi fick fixat köksfönstret inatt också nämligen. Det är fan bara granen och balkongen kvar nu sen är vi i hamn!

/Björndalar11 kommentarer:

Englagård sa...

Hej Therese.
Vilket jättebra gardintips du gav, tack.
Kul att du vill var med på min utlottning, ska hålla tummarna för dig:)

kram Karina

Betongänglar sa...

Vad jättefint ni gör - här pysslas det för fullt - har som du sa ingen att pyssla med här hemma men jag har ju alla i bloggvärden - det är kuul... får så mycket tips och ideer...
Kramar/Annelie

Anonym sa...

Hej
Ohh vad fint du gör. Fin blogg med
Kram

Tina sa...

Hej Terese
Nu har jag sett ditt meddelande om julgransgirlangen, hur lång tycker du att jag ska ha? Den ska klättra runt i granen tänkte jag... Kram Tina

Tina sa...

Åh vad kul, då ska jag göra klar girlangen...maila mig på imittvitahus@hotmail.com din adress så får du min också...Kramar Tina

Lottaspace sa...

Alla pyntar och fixar så fint! Just nu har jag ett helt hus att städa, ingen idé att börja pynta på allvar innan det..

Kram,Lotta

Stefan sa...

Jag såg att du deltog i tävlingen om en systemkamera nyligen och tänkte därför tipsa dig om att jag själv delar ut en Nikon D60 nu, till ett värde av 5000 kronor. Det enda man måste göra är att länka till mig.

Länk: omdigitalkameror.se/vinn-en-nikon-systemkamera

Tyvärr lyckades jag inte hitta någon kontaktadress, så jag valde att skriva en kommentar om det. Se det som ett personligt meddelande och absolut inget du behöver visa upp för dina besökare.

M.K sa...

Vilken jättebra ide med skridskorna! det blir superfint.
Vänligen Marie

Jiovanna sa...

Fint blir det. Härligt med lite ovanlig juldekoration.. God Jul.. Jiovanna

Mitt Måleri sa...

hej
tack så mycke för hälsningen har kikat runt hos dig o din fina blogg...
en god jul önskar jag dig
kram pia

Vita spetsar och snoriga ungar sa...

Hej! Jag saknar dina fina inlägg! Hoppas att ni mår bra. Kram Helene